About me

Ik ben Amber Campe,  eerstejaarsstudent Netwerkeconomie aan Howest Kortrijk. Hieronder vindt u de plaats waar de campus zich bevindt. Mijn vorige opleiding die ik deed was Boekhouden-Informatica. Ik ben geboren op 14 september 2000 in Deinze. 

Ikzelf ben zeer graag onder de mensen, dus voor mij is het zeker geen probleem om in team te werken. Als u aan mensen zou vragen om mij te omschrijven, zouden ze zeggen dat ik een heel open, stipt en altijd vrolijk persoon ben. Mijn karakter is vooral doorzettend, open, makkelijke prater. Goed communiceren in verschillende talen Nederlands, Engels, Frans is dan ook geen enkel probleem. 

In mijn vrije tijd zit ik in een zwemclub, waar ik zelf training volg en geef. Als ik nog tijd over heb dan ga ik tussendoor ook redden. Ik heb namelijk in 2016 mijn redding cursus behaald.

Wenst u meer informatie over de richting Netwerkeconomie, die kunt u vinden op de website van Howest.

Mijn vaardigheid
Ondernemend 90%
Vrolijk 81%
Teamwerker 71%
Stipt 94%
Vriendelijkheid 90%
Vlotheid 80%

Voorstelling van mezelf

Hier vindt u een paar kenmerken die voor mij typerend zijn. 

Heilig-Hartcollege Waregem

Op 30 juni 2018 studeerde ik officieel af in het Heilig-Hartcollege in Waregem. Ik heb daar drie jaar gezeten en heb daar zoveel geleerd. Het is een school die mij vooral heeft leren presentaties geven, die me heeft leren zijn wie ik nu ben. De school heeft gezorgd dat ik nu een OPEN persoon kan zijn. De foto hier links van is getrokken op de proclamatie, samen met Ann-Sophie en Kelsey zijn we genomineerd tot de beste GIP-groep van de klas. We waren een team die op al ons capaciteiten inspeelden, en die voor elkaar door het vuur gingen. Uit dit teamwerk heb ik enorm veel geleerd, en het was zeker een genoegen om in zo een team te mogen werken. Ik heb namelijk in mijn laatste jaren van mijn middelbare school, boekhouden-informatica gedaan. Het is een richting waarin veel variatie zit, en dat trekt me aan. Ik moet af en toe eens een uitdaging hebben. Ik heb daar leren programmeren met Java, MySql, Visual Studio,… En dat helpt nu ook om te gaan programmeren in Python.

Uitwisseling Budapest

Uitwisseling

In februari 2018 deed ik een uitwisseling naar Budapest, namelijk in Hongarije. Ik verbleef een weekje bij mijn uitwisselingsstudente Nora, en zij verbleef een week bij mij in België. Het was een uitstekende ervaring voor mijn Engels, ik heb ook enorm veel gezien daar. Vooral de scholen zijn er heel anders en nog niet zo vernieuwend in technologie als hier in België, ze zijn ook iets strenger op vlak van opvoeding. Ik heb hier dan ook een certificaat voor behaald.

Ecoman

Vorig jaar speelde ik het bedrijfsspel Ecoman, het spel wordt gespeeld in verschillende teams en je moet proberen zo een hoog mogelijke slaagkans te halen van je bedrijf. Per team start je eigenlijk met het zelfde bedrijf, dat namelijk over E-scooters gaat. Je moet bepaalde beslissingen nemen, zoals kostprijs aanpassen, milieuvriendelijk zijn … Aan het einde van het spel wordt in een powerpoint gepresenteerd wie het meeste winst heeft behaald. Je krijgt hier ook dan een officieel certificaat van.

BIG FIVE

Ik scoor hoog bij de extraversie, dus dit betekent dat ik een vlotte prater, sociaal ben, goed communiceer… Het klopt ook wel dat ik af en toe gespannen en gevoelig ben. Meestal ga ik het wel niet echt tonen. Mijn tweede aspect waar ik hoog bij scoor is altruïsme. De betekenis van dit is dat ik vriendelijk, behulpzaam en een teamspeler ben. Soms te vriendelijk en kan ik moeilijk neen zeggen. Als ik moet samenwerken in een groep, vind ik het belangrijk dat iedereen met elkaar overeenkomt, is dit niet zo dan probeer ik te zorgen dat dit wel zo is. Voor mij is de groepssfeer zeer belangrijk voor een goede samenwerking.

mbti-logo

MBTI

Volgens de MBTI-test ben ik een inspirator, iemand die heel enthousiast, vrolijk, creatief in het leven staat. Ik ben zeker iemand die graag in een team werkt en die flexibel & open-minded is in nieuwe ideeën ook van nieuwe mensen. 

Visitekaartje

Als ik naar een netwerkevent ga, krijg ik vaak de vraag of ik een visitekaartje heb. Vandaar dat het voor mij tijd werd om een duidelijk en mooi visitekaartje te maken. Dit gaan we dan gebruiken om onze gegevens door te spelen naar zakenmensen. Ik heb ervoor gekozen om toch een foto op mijn visitekaartje te zetten, omdat ze dan direct weten wie je bent. Ik heb gekozen voor een neutraal thema, dit thema is dan ook doorgetrokken naar mijn cv.

CV

Als je gaat studeren is het dan ook van hoog belang dat je een goede cv hebt. Vandaar dat ik deze maakte. Zoals je kan zien heb ik het thema van mijn visitekaartje gebruikt. Het lijkt dus van kleuren heel erg op elkaar.

Outlookhandtekening

Een outlookhandtekening is dan ook superbelangrijk. Vandaar dat ik ook een standaard voor school aanmaakte in mijn outlook. U vindt zoals in de cv en het visitekaartje, in de logo’s de kleur bruin terug. Ik koos ervoor om dit helemaal door te trekken , zodat alles bij elkaar past.