Bezoek Conxion 22/01/2020

Op 22 januari 2020 gingen we in de voormiddag op bezoek bij Conxion in Waregem. De eerste indruk van het bedrijf was een heel modern en functioneel bedrijf, het straalde vooral veel rust uit. We kregen een inkijk op de Power BI, Power Apps…. 

We deden dan ook volop mee tijdens een workshop die we kregen om een Power App te ontwikkelen. We werkten met data van mensen, waarmee we afbeeldingen leren aanpassen automatisch voor bv. vrouwen en mannen. We konden ook instellen dat het eenvoudig was om bepaalde zaken op te zoeken in onze database, waardoor we klantengegevens makkelijk kunnen terugvinden via de zoekbalk. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om dit op punt te stellen, maar we hebben niet meer uitgebreid omdat het nu al redelijk moeilijk was om te volgen. We zagen ook Power Apps waar naartoe kan gewerkt worden. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden op standen van beurzen om bepaalde klantengegevens toe te voegen, met direct een systeem waarbij de klanten een handtekening kunnen ingeven voor toestemming rond de GDPR om de klantengegevens toe te voegen.  

Na deze workshop kregen we de kans op Conxion meer te ontdekken in de digitale wereld, via VR, slimme technologie, de nieuwe smart-frigo…

Het was een halve dag waarin er enorm veel digitale inzichten werden doorgegeven aan ons, wat we ten hartste geapprecieerd hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *