Digitaliseringsrapport Dataverwerving

Samen met Simon Van Royen werkte ik rond een digitaliseringsrapport rond Bloom2Me. Een onderneming die jonge vrouwen wil empoweren via coachingfilmpjes en het verkopen van empowerende tshirts/sweaters. 

We baseerden ons rapport op de pyramide met verschillende niveaus. De basislaag collect, gevolgd door organisize, analyze, predict en AI. Aan de hand hiervan bouwden we verschillende hoofdstukken waardoor we kunnen startten aan ons rapport.

In ons rapport beschrijven we wat we doen met de data van bijvoorbeeld onze social media, dit zijn niet onze vaste communicatie maar wel de aantal likes en wanneer het nuttig is om bepaalde posts te plaatsen. Aan de hand van analytis op onze website konden we verschillende conclusies trekken, waardoor we ook een robot toevoegden waaraan onze klanten kunnen vragen stellen. In het derde semester volden wij ook een online AI cursus die wij ook mee betrokken in ons rapport. 

Bloom2Me werkt ook via een webshop waarin de contactgegevens worden opgeslaan in ons webshop-programma WooCommerce, wij willen graag programmeren dat die gegevens rechtstreeks in ons boekhoudprogramma Odoo terechtkomen waardoor direct facturen opgemaakt worden. Al deze soort zaken hebben wij uitgewerkt in ons rapport.

Hebt u verdere vragen rond dit rapport? Aarzel dan niet om mij te contacteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *